043-2024 Tècnic/a de Recerca (Salut Mental i Addicions)

  • Indefinit
  • Temps parcial
  • Girona, Espanya
  • Salut mental i addiccions

CONVOCATÒRIA REF.: 043-2024

BASES DE LA CONVOCATÒRIA.

PLAÇA CONVOCADA.

 

Es convoca el procés selectiu per a la cobertura de 1 plaça a l’INSTITUT D’INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA DE GIRONA DR. JOSEP TRUETA (IDIBGI) per formar part del grup de recerca de Salut Mental i Addiccions, liderat per la Dra. Eva Frigola, i formar part del projecte d’investigació “Optimise and predict antidepressant efficacy for patients with major depressive disorders using multi-omics analysis and AI-predictive tool (OPADE)”, amb codi oficial 101095436, finançat per la Comissió Europea, en la següent categoria professional:

 

Tècnic/a de Recerca

 

Funcions a desenvolupar per la persona contractada:

 

–Avaluació psicopatològica, neuropsicològica i de personalitat de persones amb trastorn mental com a diagnòstic principal o comòrbid a patologia mèdica.

–Disseny i aplicació d'intervencions personalitzades a nivell transdiagnòstic per a persones amb trastorn mental com a diagnòstic principal o comòrbid a patologia mèdica.

–Suport en la realització d'intervencions en el laboratori clínic de realitat virtual.

–Suport en tasques administratives relacionades amb projectes de recerca (reclutament de pacients, planificació, elaboració de materials, etc.).

–Revisió de literatura científica específica per a realitat immersiva i trastorns mentals.

–Traducció i revisió de materials de l'anglès al català i castellà.

–Suport en la coordinació amb professionals sanitaris, investigadors i stakeholders de la XSMiA, d'àmbit nacional i internacional.

–Suport en la coordinació amb Biobanc i laboratori IDIBGI i IAS.

–Realització del treball de camp: suport a la coordinació de recollida de mostres, avaluació de pacients, intervencions grupals, elaboració i anàlisi d'enquestes, etc.

–Preparació de materials formatius.

–Suport a l'organització i assistència a reunions internacionals i nacionals relacionades amb els projectes de recerca.

–Suport en l'elaboració d'informes.

–Participació en el pla de difusió: realització de vídeos, materials divulgatius, publicació d'articles científics, fer presentacions, entre altres.

–Elaboració de bases de dades i realització d'anàlisis estadístiques.

 

 

Requisits a complir:

 

-Grau en Psicologia.

-Disposar d'un Màster vinculat amb les funcions a desenvolupar en l'oferta publicada (Neuropsicologia, General Sanitari, Ciències de la Salut i similars).

-Domini d'eines ofimàtiques, especialment Microsoft Office, Excel i PowerPoint.

-Experiència mínima d'1 any en el domini del paquet estadístic R Studio i SPSS.

-Nivell alt en llengua anglesa, a nivell de comprensió lectora i amb capacitat d'escriptura i de comunicar-se en un registre formal.

-Nivell alt en llengua catalana i/o castellana.

-Experiència demostrable de mínim 1 any, a nivell teòric o laboral, en metodologia científica (mètodes qualitatius i quantitatius).

-Coneixement i experiència mínima d'1 any en elaboració i gestió de bases de dades (elaborar i definir variables, depurar bases de dades, etc.).

 

Es valorarà:

 

Competències tècniques i bàsiques (60 punts):

 

-Coneixements de tècniques d'entrevistes i experiència demostrable mínima d'1 any en avaluació psicologia en salut mental. (5 punts)

-Experiència laboral de mínim 1 any col·laborant en projectes de recerca nacionals i internacionals, així com experiència demostrable en l'organització i gestió de reunions internacionals en línia, i amb diferents professionals de salut mental (psiquiatria, infermeria…). (15 punts)

-Experiència laboral mínima d'1 any en realitat immersiva amb projector Broomx i/o trastorns mentals. (10 punts)

-Experiència prèvia de mínim 1 any en l'establiment, organització i planificació d'estudis observacionals amb mostres biològiques. (10 punts)

-Experiència prèvia en plataformes de gestió de dades Eusurvey per a la gestió d'enquestes en línia per a la publicació de formularis d'àmplia difusió. (10 punts)

-Experiència prèvia en la plataforma de gestió de dades en línia Redcap. (10 punts)

 

Competències transversals (40 punts): 

 

-Integritat i compromís amb la institució (6 punts)

-Capacitat d’anàlisi (6 punts)

-Iniciativa i orientació a resultats (7 punts)

-Ordre i qualitat (6 punts)

-Recerca d’informació (7 punts)

-Autonomia, iniciativa i pro activitat per gestionar projectes de recerca (8 punts)

 

S’ofereix:

 

-Incorporació prevista: novembre 2024

-Jornada: Parcial (30 h/setmana)

-Horari: De dilluns a dimecres de 8h a 17h i dijous de 8h a 14h

-Durada prevista: fins al 31/05/2027

-Les retribucions brutes anuals inherents a la plaça objecte de la present convocatòria, seran fixades en funció de l’experiència aportada i les aptituds dels candidats/es. Per a més informació, consultar la matriu d’escalat retributiu de l’IDIBGI al següent enllaç.

-L’entitat ofereix mesures per afavorir la conciliació entre la vida laboral, familiar, personal i la igualtat de gènere: Flexibilitat horària, Política interna de Teletreball, Desenvolupament professional i formació, Pla d’Igualtat, etc.